Αρχική ΣελίδαΠαραστάσειςΠροηγούμενεςDidi’s SonΒιογραφικό

DIRTY GRANNY TALES "Didi’s Son

6-29/03/09

Όταν ο παραμυθάς ερωτευτεί την πριγκίπισσα της ιστορίας του, θα είναι πολύ δυνατό το συναίσθημα, γιατί την έχει πλάσει ακριβώς όπως την ονειρεύεται. Αν η πριγκίπισσα νιώσει κάτι για τον παραμυθά της, τότε σίγουρα έχουν αλλάξει οι κανόνες… τότε και οι δύο τους είναι μέρος της ιστορίας… και οι δύο τους γράφουν την ιστορία… Θα μπορούσαν άραγε να έχουν απόγονο; Aν ναι τότε σε ποιο κόσμο θα ζούσε; Ποιο θα ήταν το πεπρωμένο του;

Οι Dirty Granny Tales ύστερα από τρία χρόνια παρουσίασης της παράστασης Inversed World, φέτος ανεβάζουν τη συνέχεια της ιστορίας τους με τίτλο Didi’s Son. Σε ένα κόσμο όπου τα άψυχα αντιστρέφουν ρόλους με τα έμψυχα, ο έρωτας σπάει τα δεσμά δύο κόσμων και ενώνει την μαριονέτα Didi με τον συγραφέα του παραμυθιού. Αυτή η μεταφυσική έλξη θα φέρει στον κόσμο της μαριονέτας ένα παιδί που σίγουρα δεν ανήκει εκεί… Το παιδί μιας Divas και ενός Θεού με ένα δυνατό πεπρωμένο.

Ακουστικές κιθάρες, τσέλο, μαντολίνα, κρουστά , ακουστικό μπάσο και πολύμορφες φωνές είναι τα ηχητικά μέσα πέντε μουσικών με απόκοσμο make up όπου ενσαρκώνουν την Dirty Granny που αφηγείται τις ιστορίες της. Μια χορεύτρια, ένας κουκλοπαίχτης και προβολές animation, πλάθουν τις εικόνες του παραμυθιού. Η ατμόσφαιρα του επικού αριστουργήματος Nightmare Before Christmas, η ειρωνία των Tiger Lillies, το δέος της Diamanta Galas, η εικαστική αισθητική γιαπωνέζικου γοτθικού θεάτρου, η δυναμική Σουηδικού Black Metal, οι performers Butoh… είναι μερικές μόνο από τις βασικές επιρροές του συγκροτήματος.

Οι Dirty Granny Tales θα εμφανιστούν στο θέατρο Ροές από της 6 έως της 29 Μαρτίου. Αν θέλετε να πάρετε μια μικρή γεύση της δουλειάς τους μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα τους http://www.myspace.com/dirtygrannytales.