Αρχική ΣελίδαΠαραστάσειςΠροηγούμενεςΡος ΝτέιλιΒιογραφικό

Ρος Ντέιλι και Μουσικό Εργαστήρι Λαβύρινθος

10 Φεβρουαρίου – 14 Απριλίου

Μια σπάνια μουσική συνάντηση λαμβάνει χώρα κάθε Τετάρτη και Πέμπτη του Μαρτίου στη σκηνή του Θεάτρου Ροές (Ιάκχου 16, Γκάζι). Η συνάντηση αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς ο χώρος της θεατρικής σκηνής του θεάτρου Ροές θα δώσει μια ξεχωριστή διάσταση στο πρόγραμμα του Ρος Ντέιλι.

Ο διεθνούς φήμης συνθέτης, δάσκαλος και πολίτης του κόσμου Ρος Ντέιλι, θα παρουσιάσει ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα μουσικών συμπράξεων, σε συνεργασία με σπουδαίους Έλληνες και ξένους μουσικούς με επίκεντρο τη δημιουργική προσέγγιση διαχρονικών μουσικών παραδόσεων.

Ο Ρος Ντέιλι θα μας προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσουμε και στην Αθήνα τα παγκοσμίως πολυσυζητημένα μουσικά δρώμενα που διεξάγονται στο Λαβύρινθο, στο χωριό Χουδέτσι, στην Κρήτη, τα τελευταία 9 χρόνια.

Οι εμφανίσεις του, μαζί με τους συνεργάτες του, θα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη και το Μάρτιο κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, ξεκινώντας από τις 10/2 με μία συναυλία με τη συμμετοχή των Γιώργη Μανωλάκη, Κέλυ Θωμά, και Γιάννη Παπατζανή και ειδικό καλεσμένο από την Ισπανία τον σπουδαίο πολυοργανίστα και συνθέτη Efren Lopez.